Diensten

Diensten

Rioleringswerken

Een verstopping is vervelend en vraagt om een snelle en vakkundige aanpak. Bouwmeester Installatietechniek is een gespecialiseerd bedrijf dat zich dagelijks bezig houdt met diverse soorten rioleringswerken. U kunt bij ons terecht voor rioolreiniging, rioolontstoppen, rioolinspectie, rioolrenovatie en andere werkzaamheden.

 

Maak nu een afspraak

Dakbedekking

Heeft u een lekkende dakgoot of bent u op zoek naar een nieuw dakterras? Bouwmeester Installatietechniek verzorgt diverse typen dakbedekkingen en bieden de oplossing voor uw dakproblemen. U kunt hierbij denken aan bitumineuze dakbedekkingen en plaatsen van allerlei soorten dakpannen. Er is een ruime keus uit diverse soorten dakbestratingen voor balkons, dakterrassen en galerijen.

Maak nu een afspraak

24-uurs Service (riolerings)werkzaamheden

Klanten van Bouwmeester kunnen voor acute problemen dag en nacht zeven dagen per week rekenen op onze 24-uurs service.  Met de 24-uurs service is de verstopping snel verholpen en blijft de overlast en schade beperkt.

Lood- en zinkwerken

Het verwerken van koper, lood en zink is ambachtelijk werk. De montage en verwerking vereist vakmanschap en daar kunt u ons op vertrouwen. Lood, zink en ook koper zijn duurzame producten en gaan jarenlang mee zonder onderhoud, mits vakkundig aangebracht. 

Lood kunnen wij leveren in verschillende gewichtsklassen en wordt veelal gebruikt in de opgaande gevel, schoorstenen, doorvoeren en slabben.  Wat veelal voorkomt bij zinkwerk zijn daken, dakgoten, balkons, hemel water afvoeren, ontluchtingen (kappen) en zinken deklijsten.

Maak nu een afspraak

Klimaatoplossingen

Een optimaal klimaat zorgt voor betere prestaties op het werk, maar ook thuis heeft het invloed op uw gemoedstoestand. De kosten voor het plaatsen van klimaatventilatie hangt af van uw specifieke situatie en het door u gekozen systeem. Door de brede expertise kan Bouwmeester installatietechniek een all-round installatietraject voor u verzorgen zoals een airconditioning installatie of warmtepompsysteem. Van advies en ontwerp tot uitvoering en onderhoud.

Maak nu een afspraak

Loodgieterswerken

Bij Bouwmeester Installatietechniek kunt u terecht voor diverse werkzaamheden omtrent sanitair, verwarming en CV. Wij leveren en plaatsen verschillende CV-ketels en geisers. Bel ons voor centrale verwarming en onderhoud, installatie en aanleg van nieuwe waterleidingen, gasleiding onderhoud en meer.

Maak nu een afspraak

Div. installatiewerkzaamheden

Bouwmeester Installatietechniek is gespecialiseerd op het gebied van vernieuwing en reparaties in koper, zink, dakbedekking, sanitair en riolering. Alle disciplines hebben wij in huis voor loodgieters- en verwarmingswerk en hebben samenwerkingsverbanden met andere aannemers en installatiebedrijven. 

Maak nu een afspraak